Stichting Appraisal & Assessment
Appraisal & Assessment

Training

Over de trainingsdagen

De tweedaagse Appraisorcursus bestaat uit 1 dag voorbereidingscursus en 1 dag appraisorcursus.

Tijdens de eerste dag worden de principes toegelicht en vaardigheden geoefend uit de TTT-cursus (train the trainer of teach the teacher) die noodzakelijk zijn om maximaal rendement te halen uit de appraisorcursus.

Tijdens de appraisorcursus wordt inzicht gegeven hoe het appraisaltraject geïntroduceerd kan worden in een organisatie. Verder worden de vaardigheden geoefend die noodzakelijk zijn om een appraisalgesprek te voeren. De cursus is opgezet als een interactieve training.

De dagen starten om 9.00 uur. Dag twee eindigt om 17.00 uur. Onderdeel van de training is ook het diner op de eerste dag.

De tweedaagse training is door zowel het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing Medisch Specialisten als door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuis Apothekers geaccrediteerd met 12 punten.

De locatie

De trainingen worden in principe gegeven in Conferentie en Opleidingscentrum de Ruwen-berg, Ruwenbergstraat 7 te Sint Michelsgestel (www.ruwenberg.nl). Deze schitterende locatie is een mooie omgeving die rust en inspiratie biedt.

We hebben voor alle deelnemers het 32 uurs vergaderarrangement geboekt. In dit arrangement is inbegrepen het diner, de overnachting, het ontbijt op de tweede dag, onbeperkt koffie, thee, fruit én draadloos internet.

Eventuele consumpties die op de kamer genuttigd worden zijn voor eigen rekening en dienen bij het uitchecken betaald te worden door de deelnemer.

In overleg kunnen we de training verzorgen op een andere soortgelijke locatie.

Ook kunnen we voor kleinere groepen een zogenaamde 'powertraining' van 1 lange dag organiseren (ABAN geaccrediteerd met 6 punten).

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail met vermelding van de voorkeursdatum en uw contact gegevens, info@appraisal-assessment.nl.
U ontvangt van ons een bevestiging.

Annuleringsregeling

Wij hanteren de volgende annuleringsregeling:

Bij annulering van een of meerdere deelnemers van de cursus 8 tot 4 weken van te voren zijn we genoodzaakt 30% van de training/verblijfkosten in rekening te brengen.
Bij annulering van een of meerdere deelnemers van de cursus 4 tot 1 weken van te voren zijn we genoodzaakt 50% van de training/verblijfkosten in rekening te brengen.
Bij annulering binnen 1 week of korter van te voren zijn we genoodzaakt 100% van de training/verblijfkosten in rekening te brengen.

In alle gevallen is het mogelijk kosteloos een vervanger uit het ziekenhuis de cursus te laten volgen. Het ziekenhuis en de vervanger dienen zich wel bewust te zijn van de tijdsinvestering die voorafgaand aan de cursus nodig is om het maximale rendement uit de cursus te halen. De voorbereidingen betreffen: invullen eigen portfolio, voorbereiden presentatie, doorlezen van het trainingsmateriaal. De oorspronkelijke cursist kan in overleg te allen tijde ‘herplaatst’ worden in een van de volgende trainingen.